Peck Projects
Home
Elektrotechniek
Explosieanalyse
Links
Info formulier

Elektrotechniek

Bij Peck Projects kan U terecht met alle problemen rond elektrotechniek en produktiesturing. Wij helpen U de juiste beslissingen te nemen indien het er op aankomt om:

  • een manier van optimale elektrische energiedistributie, zowel in hoogspanning als in laagspanning te voorzien voor uw bedrijfshal,
  • een objectieve en correcte kijk te krijgen op de technische en financiŽle aspecten
    van elektrische installatie- en kastenbouw,
  • uw installaties in lijn te krijgen met de opgelegde nationale en europese wetgeving en normen,
  • ...

Onze doelstelling is U onze onafhankelijk technische ervaring ter beschikking te stellen en U objectief te begeleiden bij het uitbouwen van uw onderneming of produktieproces.

Onafhankelijk en objectief?

Wij zijn immers niet verbonden aan een installateursbedrijf of aan een bepaald type/merk van elektrotechnisch materiaal. Wij geven U daarom ook het volledige overzicht van de mogelijkheden in elke fase Ö van voorontwerp tot bij de indienstname.

Technisch?

Wij kunnen steunen op een uitgebreide ervaring van meer dan 15 jaar, waarbij wij verschillende malen grootserie productiesystemen hebben begeleid in hun opstart, waarbij wij verschillende aanpassingen hebben doorgevoerd aan elektrische fabrieksinfrastructuur van zwaar vermogen, en advies hebben verleend aan distributienetbeheerders en verdelers van elektrische energiesystemen.

Hebt U behoefte aan efficiŽnte Engineering en ontwerp, contacteer ons.

 
 
Peck Projects bvba - Kruisjespad 3 - 2200 Herentals (Morkhoven)
Gsm 0475/871.894 - E-mail peck.engineering@pandora.be
BTW BE 0897.319.878
Peck, elektrotechniek, elektriciteit, explosie, engineering, energie, zonering, explosieveiligheidsdocument, installatiebouw, kastenbouw, peck, engineering, electrotechniek, elektrotechniek, electrische, elektrisch, produktiesturing, produktieuitbreiding, optimalisatie, energiedistributie, europese, europa, nationaal, nationale, wetgeving, normen